Disseny d'Exposicions Virtuals i Galeries Online


A causa de l’actual situació de pandèmia les visites presencials a museus i galeries d’art s’han vist molt reduïdes. Així mateix el consum cultural a través de mitjans digitals i xarxes socials s’ha incrementat en gran mesura.

És per això que l’estudi de disseny web RAZGO.NET especialistes en el desenvolupament de galeries online, ofereix la possibilitat de dissenyar exposicions en format d’exposicions virtuals a galeries 3D.

Les exposicions en línia tenen grans avantatges per a maximitzar la distribució i visionat de les exposicions d’art tant de museus, institucions, galeries privades, esdeveniments artístics, així com per a obres d’artistes independents individuals o col·lectius, on normalment les exposicions compten amb un període limitat de visita. És molt important que l’espectador tingui una bona experiència de visita a cada exposició virtual. Per tal motiu es tenen en compte conceptes de comissariat.

RAZGO - Diseño de galerías virtuales - Barcelona

Disseny expositiu

 
La galeria virtual 3D pot ser una reproducció a escala d’un espai físic real o un espai virtual imaginat.

En el procés es dissenya la planta de l’espai expositiu, el nombre de parets, colors de fons, emmarcat virtual d’obres, textos de presentació i crèdits de l’exposició.

RAZGO - Diseño Galerías Virtuales

Navegació per la Galeria

 
La navegació per la galeria és molt versàtil. Es pot desplaçar, girar, fer zoom d’apropament per mirar més detalladament l’obra o allunyar-se de la paret.

S’inclou el cartell de l’exposició, el currículum de l’artista i la informació de les obres (títols, dates, mesures, preus). També és possible afegir àudios ambientals o narratius, així com vídeos de les obres.

RAZGO - Diseño Galerías Virtuales

Difusió de l’Exposició

 
L’exposició virtual es pot projectar en pantalla completa, i gràcies al seu disseny i programació responsive s’adapta a tots els dispositius de visualització.

L’exposició després es pot inserir en qualsevol pàgina web mitjançant codi html. També és possible compartir l’enllaç a les xarxes socials.

Contacta'ns si vols desenvolupar el teu projecte de galeria virtual.

Solicita la teva galería

Tipus de galeries virtuals


Tria un dels 3 models de galeria virtual 3D.

RAZGO - Galería Virtual A

Galeria Virtual A

RAZGO - Galería Virtual B

Galeria Virtual B

RAZGO - Galería Virtual C

Galeria Virtual C

Contactar


RAZGO.NET – Disseny de Galeries Virtuals

Escriu-nos un email o truca’ns si t’interessa crear una galeria virtual: